Yhteystiedot Palaute Sivukartta Haku
 
Etusivu > Rekrytointipalvelut > Suorahaku

SUORAHAKU

Suorahaku soveltuu erinomaisesti yritysjohdon, ylempien asiantuntijoiden ja monipuolista tehtäväkenttää hoitavien päällikkötason henkilöiden rekrytointiin. Suorahaku on rekrytointimenetelmänä luottamuksellinen kaikkiin sidosryhmiin päin. Tämän vuoksi suorahakua voidaan vaikeuksitta käyttää myös tapauksissa, joissa toimialan ja sen rakenteen vuoksi asiakas ei itse voi ottaa yhteyttä haluamiinsa henkilöihin.

Suorahakuprosessi

Menetelmämme on yhdistelmä ainutlaatuisesta rekrytointiprosessiamme ja toimialan osaajien tuntemusta. Menetelmä sisältää sopivan annoksen yhteistyötä, tutkimusta ja intuitiota, jotta hyvin valitut ja valmistellut kandidaatit voidaan esitellä asiakkaalle lopullista valintaa varten.

Vaikka suorahaun vaiheet r√§√§t√§l√∂id√§√§n asiakaskohtaisesti, alla on yhteenveto niist√§ asioista, joita toimeksianto todenn√§k√∂isesti sis√§lt√§√§:

  • tarvekartoitus ja strateginen rekrytointisuunnitelma
  • positioprofiili ja kompetenssikartoitus
  • kandidaattien haku, valinta ja haastattelu
  • laadukas esittely ehdokkaista
  • kandidaatin ja asiakkaan valmistaminen seuraavaan haastatteluun
  • referenssien tarkistus
  • mahdollisten vastatarjousten konsultointi
  • tarjouksen valmistelu
  • seuranta

Miksi Sercado Group

Olemme valikoivia: työskentelemme vain muutaman toimeksiannon kanssa kerrallaan. Tällä tavalla voimme tarjota parhaan mahdollisen tuen hakuprosessille ja voimme tutustua asiakkaamme toimintaan kaikessa rauhassa.

Välitämme. Haluamme yrityksemme olevan luonnollinen jatke asiakkaallemme. Kandidaatit saavat usein ensivaikutelmansa asiakkaastamme meidän kauttamme. Vuosittain yritykset käyttävät miljardeja markkinoidakseen tuotteitaan asiakkailleen. Kuitenkin vain harva investoi yrityksen markkinointiin potentiaalisille kandidaateille. Koska välitämme aidosti asiakkaistamme, haluamme esitellä vain ne ehdokkaat, jotka olemme huolellisesti valinneet ja varmistaneet, että sopivuus on molemminpuolinen.

Olemme joustavia. Ymmärrämme, että rekrytointitarpeesi saattavat muuttua yhdessä yössä. Ymmärrämme myös että saatamme olla vain yksi lukuisista resursseista, joita käytät rekrytoinnissa. Siksi olemme joustavia, ja voimme tarjota erilaisia malleja hakemiseen.

Kysy lisää tuotteistamme