Yhteystiedot Palaute Sivukartta Haku
 
Etusivu > Uutinen

Sercado Groupille ensimmäisten joukossa HPL:n Auktorisointitunnus (28.01.2010)

Auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys on merkki luotettavuudesta. Auktorisointi edellyttää yritykseltä vastuullisuutta. Tunnus on tae siitä, että yritys toimii lakien ja eettistä toimintaa korostavien sääntöjen ja periaatteiden mukaisesti

Henkilöstöpalveluyritysten Liiton hallitus on 28.1.2010 myöntänyt Sercado Groupille auktorisoinnin.

Auktorisoinnin myöntämiselle on asetettu tiukat vaatimukset. Auktorisoituja yrityksiä valvotaan yrityksiin tehtävien tarkastusten avulla. Mikäli yritys täyttää auktorisoinnin edellytykset, auktorisointilautakunta, jossa on edustajia niin työntekijä- ja työnantajajärjestöstä kuin viranomaistaholta, esittää auktorisoinnin myöntämistä henkilöstöpalveluyritykselle.

Asiakasyrityksen etujen mukaista on valita henkilöstöpalveluyritysten joukosta yhteistyökumppaniksi yritys, jolle auktorisointi on myönnetty. Tällöin asiakasyritys voi luottaa siihen, että yhteistyökumppanina oleva yritys toimii lakien ja eettistä toimintaa korostavien sääntöjen ja periaatteiden mukaisesti.

Myös työntekijälle auktorisoidun henkilöstöpalveluyrityksen käyttäminen tuo varmuutta siitä, että yhteistyökumppanina oleva yritys toimii työnantajana lakien ja eettistä toimintaa korostavien sääntöjen ja periaatteiden mukaisesti.

Lisätietoja auktorisoinnista www.hpl.fi/henkilostopalveluyritysten_liitto/auktorisointi

 


<- takaisin uutislistalle