Yhteystiedot Palaute Sivukartta Haku
 
Etusivu > Sercado Group

Tietoa yrityksestä

Sercado Group on suorahakupalveluihin, rekrytointiin, ulkoistamiseen ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijayritys.

Emoyhtiömme selkeytti ulkoista linjaustaan tammikuussa 2006, jolloin yrityksemme nimi vaihtui MRI Select Oy:stä Sercado Group Oy:ksi.

Sercado Group on osa kansainvälistä MRINetwork verkostoa, joka on yksi maailman suurimmista johto- ja asiantuntijatason rekrytointien asiantuntijoista.
  
•    1100 toimistoa 39 maassa
•    lähes 50.000 rekrytointia vuosittain
•    ainutlaatuiset, testatut menetelmät rekrytoinnin avuksi
•    suurten, monikansallisten yhtiöiden yhteistyökumppani kaikkialla maailmassa

Olemme toimineet Suomessa vuodesta 1998, maailman laajuisesti yli neljänkymmenen vuoden ajan. MRINetwork on alansa edelläkävijä. Liikevaihdolla mitattuna olemme yksi maailman suurimmista suorahaun alalla toimivista yrityksistä. MRINetworkin liikevaihto oli v. 2006 yli 562milj USD. MRINetworkin omistaa CDI Corporation.

Kaikki MRINetworkin konsultit saavat pitkän koulutuksen ja pätevöityvät myös kansainvälisesti. Tämä varmistaa laadun ja toiminnan tehokkuuden. Yhteistyömme muiden MRINetwork-verkoston toimistojen kanssa takaa luotettavan ja tehokkaan kanavan rekrytoida asiantuntijoita myös Suomen ulkopuolelta.